Ariadna Conesa, Valeria Parra, Irene Garrida i Rita Sugrañes van participar al campus organitzat per la federació estatal de natació que va tenir lloc a Buitrago de Lozoya (Madrid) del 28 al 30 de desembre


Quatre nedadores del Club Natació Granollers var ser convocades per la Real Federación Española de Natación (RFEN) per participar al Campus TOP30 que va tenir lloc del 28 al 30 de desembre a Buitrago de Lozoya (Madrid). Un campus en el qual l’ens federatiu pretén iniciar el seguiment de la projecció de les nedadores en categoria aleví. Les seleccionades del CNG van ser Ariadna Conesa, Valeria Parra, Irene Garrida i Rita Sugrañes.

Per altra banda, les entrenadores del club granollerí Nerea Sánchez i Paula Vega també van assistir al Campus per tal d’ampliar els seus coneixements i experiències com a tècniques. De la mateixa manera, la nedadora Clàudia Julià també va participar al Campus de Tècnica Infantil que va organitzar la RFEN a Madrid, a finals de desembre, per tal de seguir formant-se i créixer com a nedadora d’artística.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here