Sofian Louah, de 19 anys, i amb experiència a Divisió d’Honor juvenil, en la qual va anotar 59 gols en 3 temporades, s’incorpora al club franquesí procedent del Gandia del grup 3 de la Regional Preferent Valenciana


El CE Llerona ha anunciat avui el nou fitxatge del jugador de 19 anys Sofian Louah procedent de la UE CF Gandia. El davanter ha jugat en aquest primer tram de la temporada amb l’equip del grup 3 de la Preferent Valenciana, equivalent a Primera Catalana. 

Al conjunt valencià, Louah ha debutat com a amateur després d’haver donat un gran rendiment en els seus tres anys com a juvenil -el darrer a la Damm- en els quals va anotar un total de 59 gols.  Els seus 1,90 m d’altura i la seva potència, juntament amb una bona capacitat tècnica, el converteixen en un reforç de luxe per l’equip dirigit per David Hidalgo.

L’equip franquesí es troba actualment en una dinàmica de joc i resultats boníssima, havent sumat 17 dels 21 darrers punts i encadenant quatre victòries consecutives. El proper compromís dels d’Hidalgo serà el proper 15 de desembre a les 16,30 quan rebin a casa al CE Llinars, 13è classificat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here