Més de 800 esportistes participaran diumenge al matí a la 8a edició de la Marxa de la Dona, que va néixer per commemorar el dia de la dona i, a la vegada, per reivindicar el seu paper en el món de l’esport. Una prova, organitzada per La Torreta Bike, en la qual les participants poden triar entre disputar una de les tres distàncies de la cursa de BTT (9, 15 o 23 km), participar a la cursa de ‘running’ de 10 km o fer una caminada de la mateixa distància


Diumenge al matí tindrà lloc, al parc de Valldoriolf de la Torreta, la 8a edició de la Marxa de la Dona que organitza, des del seu inici, el club ciclista roquerol la Torreta Bike. Enguany la participació tornarà a ser molt alta i és molt probable que es bati el rècord de l’any passat, que va ser de més de 800 esportistes. Després d’haver estat una prova únicament de BTT els primers 5 anys, des de fa 2 edicions també se celebra una prova de ‘running’ i una caminada, ambdues de 10 km, per fomentar la participació.

Les participants de la prova de bicicleta de muntanya, que tindrà la sortida a les 9,30 hores, tindran l’opció de fer-la amb tres recorreguts diferents: el de 9 km, el de 15 km o el de 23 km. En canvi, les participants de la prova de ‘running’ i de la caminada, que sortiran a les 10 hores, tindran un únic recorregut de 10 km.

foto: Cristian González

Un any més el circuit llarg de BTT entrarà de ple dins el parc de la Serralada litoral, que gaudeix d’una gran riquesa natural. Un circuit que, sens dubte, farà gaudir de valent les aficionades a la bicicleta de muntanya. Les participants que arribin primeres al punt més alt (23 km BTT i Running) rebran un pernil cadascuna. A banda, hi haurà trofeus per a les tres primeres classificades del recorregut llarg de BTT i de ‘running’.

Una cursa que té lloc, des del 2011, el primer diumenge de març i que va néixer per commemorar el dia de la dona i, a la vegada, per reivindicar el seu paper en el món de l’esport. Com l’any passat, es realitzarà un ‘briefing’ el dia abans de la prova, al Centre Cultural de Can Tàpies de la Torreta, a les 21 hores. Un ‘briefing’ que servirà perquè els organitzadors expliquin en detall el recorregut i les coses a tenir en compte per disputar la cursa.

Més de 140 voluntaris seran els encarregats de vetllar perquè l’engranatge de la prova torni a funcionar a la perfecció. Una organització extraordinària que és, sens dubte, la gran culpable de la consolidació i el creixement exponencial de les participants any rere any.


SERVEIS
Les participants amb inscripció anticipada rebran un obsequi.
Hi haurà un avituallament i, en acabar, botifarrada.
Sorteig de regals al final de la marxa.
Altres: vestidors, dutxa (Camp de futbol de la Torreta), guarda-roba, assistència mèdica, reparació de bicicletes, bar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here