La prova de btt, amb sortida i arribada a l’Ametlla del Vallès, tindrà una distància de 40 km i transcorrerà pels Cingles de Bertí amb un recorregut i un paisatge absolutament espectaculars


Aquest proper diumenge 15 d’abril tindrà lloc a l’Ametlla del Vallès la 1a edició de la Berttí Roc, una prova de btt, que transcorre pels Cingles de Bertí amb un recorregut i un paisatge absolutament espectaculars. La cursa té una distància de 40 km amb un desnivell positiu acumulat de 1.300 m, amb un 50% de corriols, un 40% de camins de terra i un 10% d’asfalt. La prova, que ha estat ideada per varis excomponents del club ‘Baliga Balaga Club Triatló l’Ametlla del Vallès’, juntament amb 480.run, passa pels termes municipals de l’Ametlla de Vallès, La Garriga, Figaró, Bigues i Riells i Sant Martí de Centelles. Els participants trobaran 3 avituallaments als quilòmetres 13, 28 i 40.

“Hem treballat molt en la prova pensant en el participant. Vam escollir el mes d’abril per la climatologia. El recorregut i el paisatge del circuit és espectacular, amb un recorregut molt variat amb corriols, pista, terreny rocós, boscos frondosos, etc. El nostre objectiu és que en aquesta primera edició els participants gaudeixin, quedin contents i que en les properes edicions sigui un referent a la zona”, destacava Jaume Angulo, un dels organitzadors.

 
Sortida i arriba al CAMP DE FUTBOL DE L’AMETLLA DEL VALLÈS
Passatge Montaner, 6, 08480 L’Ametlla del Vallès, Barcelona 

INFORMACIÓ

Desnivell positiu: +1300 m aprox

Desnivell negatiu: -1300 m aprox

Desnivell acumulat: 2600 m aprox

Alçada máxima: 881 metres

Alçada mínima: 273 metres

3 Avituallaments: Km 13, 28, i 40 (Aigua, Flectomin, Coca Cola, plàtan, taronja, gominoles i fruits secs i productes sense gluten)

Aparcament, vestuaris i guarda-roba: Zona Esportiva de L’Ametlla del Vallès

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here