El torneig de categoria benjamí i aleví, celebrat entre divendres i dissabte, va reunir 24 equips entre les dues categories


El camp municipal de futbol de Canovelles va ser l’escenari entre divendres i dissabte passat de la 5a edició del torneig BIMBO de la UE Canovelles. “És un torneig que realitzem amb la màxima il·lusió i amb moltes ganes. El que més ens caracteritza és la bona organització, ja que cada equip té un guia que està en tot moment pendent de les necessitats que tingui. Això fa que els equips participants acabin molt satisfets i vulguin repetir l’any següent”, va destacar a La Jornada del Vallès un dels coordinadors del club, Antonio Granero.

El torneig en categoria benjamí es va disputar el divendres, amb la prèsencia de 12 equips: un de l’escoleta de l’Espanyol, el Girona, el Sabadell, el Cornellà, però també del Vallès Oriental amb la presència de CF Mollet, UE Sant Celoni, CF Montmeló i tres equips del club amfitrió, el Canovelles A, B i C, entre altres. L’equip guanyador de la categoria va ser el Cornellà que va vèncer a la final a l’Escola de futbol Premier de Barcelona.

En categoria aleví, també amb la presència de 12 conjunts, hi van participar els mateixos equips que en el torneig benjamí però amb algunes variacions, entre elles la presència del CF Parets o la PBB La Roca, entre altres. També tres equips del Canovelles, el A, B i C van participar-hi. De fet, el aleví A i el B es van enfrontar a les semifinals i va ser l’A que va guanyar el torneig vencent a la final al Sabadell.

“Des de la UE Canovelles volem agrair la implicació de tots els clubs que van participar al torneig”, va remarcar Antonio Granero. Un torneig en el qual els jugadors es van poder divertir amb inflables, ‘futbolins’ i altres activitats, i que ja és tota una tradició pel club de Canovelles quan arriba la Setmana Santa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here