La iniciativa del vallesà Jaume Aragonès #BSScorremperlallibertat ha estat un èxit reunint prop de 200 catalans, que s’havien desplaçat per participar a la Behobia, davant de l’Ajuntament de Donostia per reclamar la llibertat dels presos polítics 


La pluja que anat caient durant tot el matí a Donostia no ha estat cap impediment perquè més de 200 atletes catalans, juntament amb les seves famílies i acompanyants, s’hagin reunit a les 11 del matí davant l’Ajuntament de la ciutat basca per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans. En un ambient absolutament festiu els assistents han cantat consignes com llibertat i democràcia en un acte que ha acabat amb el cant dels Segadors.

Molts dels corredors catalans que participaran demà a la Behobia ho faran amb la insígnia ‘Llibertat presos polítics’ en el dorsal com a mesura de protesta per les actuacions lamentables i autoritàries del govern estatal: “Molta gent que ens veu entrenant amb els dorsals ens criden força i Visca Catalunya”, apunta Jaume Aragonès, el promotor de #BSScorremperlallibertat. Properament us oferirem un vídeo de l’acte.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here