Primers fitxatges del BM La Roca

0
4805

L’entitat roquerola va presentar ahir el primera línia Marc Morales, procedent del Palautordera, i Lluís Montserrat, que torna a l’equip després d’haver jugat un any a Asobal amb el BM Villa de Aranda


El BM La Roca ja està confeccionant la plantilla de la propera temporada. L’equip que serà entrenat per Hector del Pino -substitueix Ramon Plans que passa a entrenar el femení– ja ha incorporat dos nous jugadors que van ser presentats ahir a les oficines del club. Es tracta de Lluís Montserrat, que torna al club que es va formar després d’un any competint a Asobal amb el BM Villa de Aranda, i Marc Morales que procedeix de l’Handbol Palautordera.

Montserrat, de 25 anys, torna a La Roca després d’haver viscut una gran experiència amb el conjunt d’Aranda del Duero: “Vinc a ensenyar tot el que he après durant aquesta campanya i a donar el màxim de mi; aviam si podem tornar a Plata l’any que ve”, apuntava el lateral roquerol.

Per la seva part, Marc Morales és un jugador amb molta projecció, només te 21 anys, que destaca per la capacitat de desequilibri i de xut exterior. El primera línia arriba al BM La Roca per fer un pas endavant: “Se’m va oferir un projecte esportiu que tenia un gran al·licient per mi i crec que puc aprendre de grans jugadors que em poden aportar molt”, destacava Morales.

En els propers dies l’entitat roquerola farà públic nous fitxatges per reforçar l’equip de cara a la propera temporada.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here