L'ECG té la intenció de renovar bona part de la plantilla / FOTO: EC Granollers

El club del carrer Girona ha anunciat les renovacions del tècnic José Solivelles, el capità Ricky Alcàntara, Max Llovera, Oriol Molins, Àlex Castillo i el cardedeuenc Víctor Morales, vital al mig del camp la darrera temporada


Artífex de la salvació in-extremis fa dues temporades i després d’haver completat dos campanyes boníssimes al capdavant de l’EC Granollers, José Solivelles dirigirà la propera temporada el primer equip del club del carrer Girona. Així ho ha anunciat l’entitat aquesta setmana que també ha comunicat la renovació del capità Ricky Alcàntara, que complirà la seva sisena temporada a l’equip. En aquest sentit, Max Llovera també seguirà a l’ECG, igual que Víctor Morales, de Cardedeu, que en la seva primera temporada defensant l’escut del club granollerí ha rendit a gran nivell i ha estat un fix al mig del camp en l’onze titular de Solivelles.

A primera hora de la tarda, l’ECG també ha anunciat la renovació d’Àlex Castillo que després d’haver-se format al club granollerí completarà així la segona temporada al primer equip, igual que la renovació d’Oriol Molins que, com Morales, ha estat un fix al mig del camp.

Pel que fa al capítol de baixes, el defensa Sergio Besonias s’uneix a la baixa ja anunciada del porter Sergio Fernández. Per altra banda, l’entrenador de porters Marc Rey i el fisioterapeuta Gerard Daza seguiran formant part del staff tècnic del primer equip.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here