El porter granollerí, que ha jugat aquesta darrera temporada al Nice Cavigal, de la segona divisió francesa, s’incorpora al club roquerol com a entrenador de porters de l’entitat


El BM la Roca va anunciar ahir el fitxatge de Pol Sastre de cara a la propera temporada. El granollerí, de 27 anys, havia jugat aquesta darrera temporada al Cavigal Nice Handball de la Segona Divisió francesa, després d’haver causat baixa del BM Granollers, fa tot just un any. Sastre, liderarà juntament amb la també exBMG, Lorena Ramírez, el projecte de tota l’estructura de porters del club, encarregant-se ambdós tant del primer equip com dels equips de la base, tant masculins com femenins.

A nivell de club estem molt contents de poder incorporar un professional com el Pol. Reuneix les condicions humanes, la passió per l’handbol i, sobretot, tots els coneixements i l’experiència com a porter, després de molts anys a la màxima divisió al BM Granollers“, destaca Guillem Estapé, un dels coordinadors del BM La Roca.

El club roquerol va proposar a Sastre incorporar-se també com a porter del primer equip, una proposta que el porter va refusar, i és que es pren un any sabàtic sense competir.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here