Un Eurojúnior del qual les granollerines, que representaven el combinat estatal, es van emportar fins a 5 de les 9 medalles aconseguides per la selecció, que serà recordada especialment per la medalla de plata en equip lliure combinat, amb la que es va proclamar subcampiona d’Europa Júnior


Màxima representació del Club Natació Granollers, amb quatre nedadores convocades a l’equip espanyol júnior que va participar amb èxit al Campionat d’Europa Júnior celebrat del 18 al 23 de juny a Praga (República Txeca). Un Eurojúnior del qual les granollerines es van emportar fins a 5 de les 9 medalles aconseguides per la selecció, que serà recordada especialment per la medalla de plata en equip lliure combinat, amb la que es va proclamar subcampiona d’Europa Júnior.

I és que la selecció, amb la participació de Mireia Hernández, Martina Coronado, Judith Calvo i Clàudia Julià al combo, van aconseguir, quatre anys després, superar Ucraïna, que finalment es va fer amb el bronze. Una gran fita per l’equip júnior que el va portar a penjar-se la plata, compartint podi amb Rússia, or. Les quatre nedadores del CNG també van formar part de l’equip tècnic i de l’equip lliure, on van fer-se amb una doble medalla de bronze, per sota de Rússia i Ucraïna.

Per la seva banda, Mireia Hernández, com a integrant del duet tècnic i del duet lliure amb Irene Jimeno (i Teresa Bellver com a reserva), va aconseguir també una doble medalla de bronze, pujant al podi europeu amb Rússia i Ucraïna, primer i segon, i aconseguint distància respecte a Gran Bretaña i Itàlia en la classificació final.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here