Miki Güell (dreta) juntament amb Carlos Viver, en una de les retransmissons d'Handbol en Joc d'aquesta temporada

La Federació Catalana d’Handbol ha volgut premiar el cap d’esports de VOTV per la seva tasca en la difusió d’aquest esport al llarg dels més de 20 anys de carrera com a periodista esportiu. Güell ha estat el narrador aquesta temporada del programa ‘Handbol en Joc’ de la Xarxa de Televisions Locals, que debutava en pantalla i ha estat un èxit


El periodista granollerí, Miki Güell, rebrà demà divendres a la Festa de l’handbol Català, que se celebrarà a Agramunt, una medalla de reconeixement que li concedeix la Federació Catalana d’handbol per la seva tasca en la difusió d’aquest esport. “És molt important per mi perquè porto des dels 19 anys fent retransmissions d’handbol i coneixent aquest món i evidentment que, després de tants anys, em reconeguin tota la tasca que he fet en un esport que m’estimo tant per mi és molt important i significa moltíssim”, assegura.

Güell, molt vinculat a l’handbol del Vallès Oriental i, sobretot al BM Granollers, del qual en va ser cap de premsa fa moltes temporades, ha desenvolupat la seva trajectòria professional a Ràdio Granollers, Granollers Televisió, IB3 i des de fa 9 anys és el cap d’esports de Vallès Oriental Televisió, sent la cara visible i el presentador dels programes esportius de la cadena. “Estic molt content, és un ‘plus’ de motivació i un ‘xute’ d’energia que em permet continuar endavant i afrontar la propera temporada amb més ganes. Entenc també el premi com un reconeixement a la feina que fem a VOTV, des de l’inici, amb el món de l’handbol”, destaca el vallesà.

Aquesta temporada, Güell ha estat el narrador dels partits de Primera Nacional i de Divisió de Plata que la Xarxa de Televisions Locals ha ofert per primera vegada. El periodista vallesà ha tingut cada setmana un comentarista tècnic diferent, compartint les retransmissions amb tècnics destacats com Carlos Viver, Pau Campos i Guillem Estapé, entre altres. Un programa, “L’Handbol en Joc“, que ha estat un èxit i que, tal com apunta el granollerí, “ha demostrat que l’handbol està molt viu i que hi havia moltes ganes de veure’l per televisió”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here