FOTO: Ariadna Serra

Jiménez, de 43 anys, i amb àmplia experiència en equips de Divisió de Plata on milita el conjunt roquerol, substitueix Ramon Plans que passarà a ser segon


Pedro Jiménez, que aquesta temporada ha estat el segon de Ramon Plans al capdavant del sènior femení del BM La Roca, dirigirà el conjunt roquerol la propera campanya. Així, els dos tècnics s’intercanvien els papers i així Plans, que va agafar el femení al febrer substituint Israel Damont, podrà entrenar al 100% amb el juvenil masculí, equip clau abans de fer el salt al primer equip.

El nou tècnic del sènior femení del BM La Roca té àmplia experiència a Plata on ha dirigit equips com el Gavà, el Sant Quirze i el Castelldefels, també amb Ramon Plans. De cara a l’any que ve -l’equip aquesta temporada ha patit molt i l’ha acabat en antepenúltima posició-seguiran la gran majoria de les jugadores, amb les incorporacions de la pivot Maria Rovira, de l’equip filial, i la lateral Berta Grau i l’extrem Núria Yeste, procedents del juvenil.

D’aquesta manera, el club roquerol segueix apostant pel planter, una filosofia que li ha donat molt bons resultats fins el moment.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here