El darrer ple de l’ajuntament de Les Franqueses del vallès va aprovar adjudicar la parcel·la situada entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251) a l’empresa Aqua Sports Associated, vinculada al CN GranollersVirtualEl darrer ple del mes de juliol de l’ajuntament de Les Franqueses del Vallès va aprovar la cessió d’una parcel·la de la localitat per la construcció del centre de tecnificació de natació sincronitzada, projectat fa dos anys, a l’empresa Aqua Sports Associated, vinculada al CN Granollers. Concretament, el ple va validar un contracte d’ús privat de la parcel·la situada entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251), en la qual s’hi construirà el centre. El contracte, a banda de la construcció del complex esportiu, inclou que el club granollerí haurà de pagar un cànon anual de 15.000€ i fer un descompte al complex esportiu als residents a Les Franqueses del Vallès. El complex esportiu crearà prop de 40 llocs de feina.

El plànol del futur complex esportiu
El plànol del futur complex esportiu

El centre de tecnificació inclourà dues piscines cobertes de dimensions reglamentàries,  una residència de 40 places per a l’estada d’esportistes i una piscina exterior de salts de gran alçada de 7 metres de fondària amb un trampolí de 30 metres. Les dues piscines tindran unes dimensions de 32 metres de llarg per 21,20 d’amplada, i una d’elles, la de competició tindrà, a més, unes grades amb 1.400 seients en les quals es podran acollir campionat sinternacionals tant de natació sincronitzada com de waterpolo.

“Pot ser un gran motor de dinamització de la zona en quan a activitat econòmica, i sobretot acabar de completar l’oferta esportiva del municipi”, destacava a La Jornada del Vallès el president del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses, Josep Campanya. I és que a banda del centre de tecnificació, el projecte dissenyat per l’arquitecte i vicepresident del CN Granollers, Pere Calvo, també inclou un complex esportiu amb gimnàs, fitness, welness, spa, pistes de pàdel, com també una zona per autocaravanes que permetrà l’ús per grups que vinguin a fer estades amb entrenaments. També es preveu un centre de busseig, un restaurant, una ludoteca i una zona d’aparcament amb capacitat per a 225 places: “Serà una instal·lació molt avançada pel que fa al concepte”, apuntava Campanya.

31-cat-·-HQ

Tot i això, però, el projecte estableix una inversió de prop d’11 milions d’euros i, per tant, la seva construcció anirà estretament lligada a que l’entitat promotora, el CN Granollers, aconsegueixi el finançament necessari per portar-lo a terme.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here