La prova organitzada per l’entitat garriguenca va batre el rècord històric amb més de 800 participants. Una edició que va tornar a ser un èxit d’organització i va fer gaudir de valent els participants que en van destacar el recorregut magnífic pels voltants de la població vallesana


La garriguenca Sílvia Segura va ser la clara guanyadora en categoria femenina de la 21a Cursa de Fons de Les Tortugues amb un temps d’1 hora, 2 minuts i 20 segons. Segura, corredora de Les Tortugues, va entrar amb prop d’un minut de marge vers la segona classificada, Florence Bertholet, que va fer una marca d’1 hora, 3 minuts i 27 segons. Va completar el podi femení Carme Martí, corredora del club franquesí a4elkm, amb un temps d’una hora 4 minuts i 32 segons.

En categoria masculina hi va haver podi complet de corredors de Rios Running Les Franqueses. El guanyador de la prova va ser Óscar Rodríguez amb un temps de 50 minuts i 37 segons, seguit del garriguenc Dani Cuartero que va entrar 19 segons després. En tercera posició hi va quedar Jordi Escoriza amb una marca de 51 minuts i 22 segons.

“Estem més que contents perquè la participació ha superat les previsions i la Cursa ja té un nom i el recorregut atrau molt els corredors”, així s’expressava Miguel López, el president del Club d’Atletisme Les Tortugues un cop finalitzada una prova que va tenir un rècord històric de participants, 820 i que, a més, va tornar a ser un absolut èxit d’organització, amb més de 50 voluntaris vetllant perquè tot rutllés a la perfecció.

En la cursa de 7km, que té lloc des del 2012, Enric Basallote va vèncer en categoria masculina amb un temps de 22 minuts i 56 segons i Nídia Zulma en categoria femenina amb un temps de 26 minuts i 40 segons.  Enguany també es va celebrar la 10a edició de la prova infantil que va reunir participants de 3 a 14 anys amb la participació destacada del gegantó de la Garriga, en Benet, que va córrer juntament amb els participants més joves.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here