Óscar Castel deixarà el CF Caldes a final de temporada

0
1643

L’entrenador del conjunt calderí abandonarà el càrrec, ja que considera que després de quatre temporades al capdavant de l’equip ha complert un cicle a l’entitat. Amb Castel a la banqueta, l’equip vallesà ha viscut la millor etapa de la seva història


Text: N.C / Foto: Golcat

Óscar Castel no continuarà entrenant el CF Caldes la propera temporada. Així ho va anunciar l’entitat calderina en un comunicat en el qual “agraeix enormement la dedicació i la professionalitat posades al servei del club”. Castel va arribar al primer equip del Caldes el novembre del 2012 quan l’equip estava prop dels llocs de descens a Quarta Catalana. Després d’encadenar 12 victòries consecutives va aconseguir acabar la temporada en la zona alta. La seva manera de treballar donaria els seus fruits la següent temporada, la 2013-2014, en la qual l’equip va guanyar el campionat del grup 5 de Tercera Catalana i va assolir l’ascens a Segona Catalana.

L’inici de l’exercici passat a Segona Catalana va ser complicat, arribant a ocupar la darrera plaça de la taula al desembre, però Castel va saber fer reaccionar l’equip i en una segona volta absolutament espectacular va permetre que el CF Caldes acabés la temporada en la cinquena posició. Enguany, l’equip té moltes possibilitats de seguir en la màxima divisió assolida en els seus anys d’història, una fita de la qual Castel n’és un dels grans artífex.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here