La FCF ha desplegat avui la campanya per fomentar el futbol femení al Nou Festival de la Infància, que se celebra a la Fira de Barcelona de Montjuïc fins el 30 de desembre. La totalitat de les activitats proposades a l’espai #orgullosa estan vinculades amb el món del futbol i en transmetre valors que impulsa la Federació Catalana de Futbol, com ara el respecte i la iniciativa +KESPORT!. L’espai aspira a animar a les noies que s’apuntin a practicar futbol o futbol sala, trencant les barreres i prejudicis socials que tenen algunes d’elles a l’hora de practicar aquests esports


 La Federació Catalana de Futbol, juntament amb la Secretaria General de l’Esport, apropa, des d’avui i fins el dissabte 30 de desembre de 2017, el futbol i futbol sala femení als més petits en un espai habilitat dins la Ciutat dels Somnis, la primera edició del nou Festival de la Infància, ubicat a la Fira de Barcelona de Montjuïc. D’aquesta manera, la FCF torna a col·laborar amb la Secretaria General de l’Esport amb l’objectiu d’incrementar la presència femenina en tots els àmbits del futbol i futbol sala: jugadores, entrenadores, àrbitres, directives, etc.

La totalitat de les activitats proposades a l’espai estan vinculades amb el món del futbol i en transmetre els valors que impulsa la Federació Catalana de Futbol, com ara el respecte i la iniciativa +KESPORT!. Ambientat en el projecte #Orgullosa, l’espai aspira a animar a les noies que s’apuntin a practicar futbol o futbol sala, trencant les barreres i prejudicis socials que tenen algunes d’elles a l’hora de practicar aquests esports.

L’estand té diversos espais, tots ells pensants per fomentar valors diferents. En un d’ells, els participants treballaran l’autoconeixement, amb una activitat on podran conèixer les seves capacitats i les seves limitacions. També fomentaran les relacions interpersonals a través del joc ‘Futbol en parelles’ per treballar la pertinença a un conjunt. En darrer lloc, es buscarà potenciar el treball en equip a través del “4 per fer gol”, un joc que busca la participació de tots els membres de l’equip per aconseguir sumar punts.

En la seva primera edició, la Ciutat dels Somnis fa que el Nadal estigui ple de jocs, coneixements i diversió, recreant una ciutat imaginària que compte amb diversos equipaments urbans, com ara un hospital, un pavelló esportiu o un Ajuntament. Al seu interior es desenvolupen gairebé un centenar de propostes lúdiques, esportives i culturals per acostar el món dels oficis i les professions als infants de 4 a 12 anys. A banda de l’espai de l’FCF, els nens i nenes també poden gaudir d’un pavelló amb camps de futbol, una pista de bàsquet de la Fundació del FC Barcelona i un rocòdrom, entre altres activitats.

A més a més, jugadores com Olga García, Berta Velasco o Helena Roig; entrenadores com la seleccionadora catalana Clàudia Pons; o l’àrbitra de la Primera Divisió Femenina Ainara Acevedo, estarann a l’estand d’#Orgullosa per signar els autògrafs que els més menuts els hi demanin.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here