Lluna Casanova, al podi de terra (or)

 

La gimnasta del Club Natació Granollers Lluna Casanova, formant part de l’equip català absolut, va aconseguir, amb la seva actuació a la competició internacional GymSport d’Oporto, pujar en dues ocasions al podi, per penjar-se l’or a terra i per fer-se amb la medalla de plata en la classificació general. Casanova va formar equip amb quatre gimnastes més, realitzant totes elles un gran paper i deixant la gimnàstica catalana al millor nivell


Berta Pujadas, 6a a salt a la Gimnasiada

La gimnasta del Club Natació Granollers, Berta Pujadas, ha fet un bon paper a la Gimnasiada, que encara s’està disputant a Marrakech. La seva participació ja ha finalitzat, aconseguint un meritori 6è lloc a salt. Pujadas ha participat en aquesta competició internacional -considerada els Jocs Olímpics de per a esportistes en edat escolar-, formant part de l’equip espanyol júnior, que ha tancat la seva actuació en la modalitat d’artística amb grans resultats.

El gimnasta del Club, Eduard Méndez, que també hi estava convocat, va acabar sent baixa per lesió. La Real Federació Española de Gimnasia espera que estigui recuperat de cara a l’Europeu Júnior d’aquest estiu.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here