Tindrà lloc el proper 26 d’octubre amb el mateix recorregut de sempre, sortida des de La Garriga i arribada a les pistes d’atletisme de Granollers


L’organització de la Mitja Marató ja ha obert les inscripcions per al Tast de la Mitja 2019 que se celebrarà el dissabte 26 d’octubre. Com cada any, la prova tindrà un recorregut de 5 km i un altre de 10 km, amb sortida a La Garriga i arribada a les pistes d’atletisme de Granollers, després d’haver passat pels nuclis urbans de Canovelles i Les Franqueses.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web de la Mitja i fins al mes de setembre tenen un descompte de 3 euros. A més, enguany també es poden fer inscripcions combinades del Tast i de la Mitja, amb un descompte de 8 euros.

En l’anterior edició, que hi van prendre part 2.000 corredors, l’atleta marroquí Abdelaziz Merzougui va batre el rècord d’un Tast de la Mitja que va estar marcat per la pluja. L’atleta de l’equip Bikila, que debutava a la prova vallesana, va completar els 10 km en 28 minuts i 20 segons, superant en 47 segons el rècord de l’any anterior. En categoria femenina la vencedora, per tercera vegada, va ser Marta Galimany, del Barça, amb un temps de 33 minuts i 19 segons.


HEMEROTECA

Abdelaziz Merzougui bat el rècord d’un Tast de la Mitja marcat per la pluja

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here