Imatges del nou

Tornem i ho fem amb força! Després d’una temporada molt carregada, i amb els deures fets, arribem a un estiu ben calorós que ens servirà per posar-nos al dia. De forma que, posa’t ben còmode perquè venen notícies refrescants!


No hi ha hagut pausa darrerament amb els esdeveniments de videojocs aquest 2018 des de la sortida del desitjat Dragon Ball FighterZ,el 26 de gener, la cosa ha estat molt moguda! I és que per als amants dels videojocs i sobretot per als fans de Bola de Drac, aquest està sent un any memorable.

Comencem destacant una de les noves celebracions que des d’Arkham Team et portem! Al cap de poques setmanes del llançament del nou videojoc d’en Goku i els seus amics, es va anunciar un circuit competitiu que es faria en un lloc de privilegi, gràcies a la col·laboració amb ViewSonic i Movistar Centre. Amb una parada mensual, començant el 14 del mes d’abril, va néixer el Dragon Rush, una lliga apassionant de Dragon Ball FighterZ que reuniria tots aquells fans de la sèrie i el videojoc, amb ganes de demostrar les seves habilitats i aprendre dels millors! Si encara no has tingut la sort de veure aquesta competició, et recordem que encara ets a temps de venir a jugar o simplement disfrutar de la jornada com a espectador. Les properes dates són: 28 de juliol, 29 de setembre, 27 d’octubre, 24 de novembre i les finals de la competició amb els millors classificats el 15 de desembre! Per a més informació sobre la competició, pots donar un cop d’ull a:

https://arkhamteam.com/dragonrush/

Però no tot ha estat Bola de Drac últimament! Aquest darrer gener també s’ha actualitzat un dels clàssics més coneguts, Street Fighter V, que ha tornat a posar-se de moda amb una nova actualització, anomenant-se ara Street Fighter V: Arcade Edition, que ha portat nous personatges, noves mecàniques de joc i canvis de refinament en els personatges.

També al gener, els fans de la saga Final Fantasy han pogut veure l’aparició del primer joc amb un sistema nou, que recorda a un joc de lluita, anomenat Dissidia Final Fantasy NT.  I encara en queden més! Si el que t’agrada és l’estil més Manga o Anime, el gran desconegut Under Night In-Birth, va aparèixer al febrer amb una nova versió anomenada Under Night In-Birth Exe:Late [st]. Un joc que realment sembla un episodi de dibuixos!

A més a més, et volem recordar 4 títols que han fet feliç a molta gent. En primer lloc, Street Fighter celebra el seu 30è amb un recopilatori que recull les primeres versions del joc amb Street Fighter 30th Anniversary Collection. Un joc que inclou els estimats Street Fighter II, Street Fighter Alpha o fins i tot Street Fighter III. Tota una meravella a un preu molt reduït!

I si amb un joc del tipus Anime no en tens prou, els creadors d’aquest Dragon Ball FighterZ, Arc System Works, tornen amb una de les seves sagues més importants. BlazBlue torna amb un sistema totalment diferent, utilitzant més d’un personatge per primera vegada. BlazBlue: Cross Tag Battle es converteix en un joc nou que no ha deixat indiferent a ningú!

Però hem dit 4 títols… Espera a saber els 2 següents! Dels creadors dels antics Street Fighter EX series (aquells primers Street Fighter que tenien gràfics poligonals enlloc de 2D sprites), s’anuncia Fighting EX Layer, un joc de la companyia japonesa Arika, que té uns dels personatges més curiosos en un joc de lluita com són Skullomania o Garuda. Un joc que ja hem pogut provar i que està entre nosaltres des del 28 de juny per PlayStation 4. I atenció, que encara queda un dels més esperats…

Bandai Namco, creadors de jocs com Tekken, ha anunciat una nova edició de Soul Calibur. Has llegit bé, després del Soul Calibur V que vam tenir al 2012, torna el joc de lluita amb armes més carismàtic amb la seva sisena entrega, tot i que haurem d’esperar fins a octubre per poder gaudir-lo.

Déu n’hi do! No són poques les novetats que tenim, i només parlant de fighting games aquesta vegada. Què et sembla? T’interessa cap dels jocs de lluita que t’hem recomanat? T’agradaria gaudir de Bola de Drac amb companyia? Doncs, ara, ja saps què pots fer!

Fins aquí arriba aquest nou article. Si t’interessa el món dels videojocs o t’ha agradat el que has llegit, fes-nos-ho saber! El meu nom és Joan Pérez, molts em coneixen com a Aalasthor i aprofito aquest comiat per dir-te que no et pots perdre el nou article, en el qual tractarem un dels esdeveniments més importants de videojocs dels darrers anys.

Gràcies per haver arribat al final! Refresca’t molt aquest estiu i prepara’t pel proper article!

Visita aquí la web d’Arkham Team

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here