El club granollerí ha emès un comunicat anunciant que l’actual junta directiva i el president Xavier Abolafio continuaran al capdavant de l’entitat. A banda, també s’han fet públiques les renovacions de ‘Riki’ Alcántara i Jaume Serra i la baixa de Sergi Valls, que ha fitxat pel Terrassa


“Des del club volem desmentir els rumors sobre la venta de l’entitat. L’actual Junta Directiva, així com el president Xavier Abolafio, continuaran al capdavant de l’EC Granollers amb la mateixa il·lusió que el primer dia”. Amb aquest comunicat el club granollerí anunciava ahir la continuïtat del president i la junta directiva que dirigeixen l’entitat des del febrer del 2010.

Per altra banda, el club ha fet públiques les primeres renovacions, el migcampista ‘Riki’ Alcántara, capità la major part de la temporada, i el defensa central Jaume Serra. També s’ha anunciat la tercera baixa després de Roger Bellavista i Carlos Cano: Sergi Valls que, després de completar una gran temporada, deixa el club per fitxar pel Terrassa. En els propers dies, l’ECG anunciarà més renovacions i els primers fitxatges.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here