FOTO: A4ELKM

L’organització de la prova ha decidit tornar al circuit del 2010 i anteriors, en el qual els corredors que baixaven es creuaven amb els d’elit al sortir de la Garriga 


Quan queden poc menys de 19 dies perquè tingui lloc la 32a edició de la Mitja Marató de Granollers, l’organització de la prova ha avançat una de les grans novetats de l’edició d’enguany: els corredors es tornaran a creuar amb els d’elit al llarg del recorregut. Així ho va anunciar al seu grup de facebook l’Associació Esportiva La Mitja, adjuntant un vídeo de l’atleta Samuel Wanjiru de l’edició del 2008, quan va aconseguir, a la mítica prova vallesana, ser el primer atleta que baixava de la hora en una Mitja Marató disputada a l’estat (59 minuts i 26 segons).

“Dissortadament, en Samuel ja no és entre nosaltres, però molts altres boníssims corredors sentiran l’escalf dels populars i aquests podran veure en directe la gambada d’aquests fantàstics maratonians i rebre un estímul suplementari per enfilar la segona part de la cursa”, apuntava el post. Una novetat que s’afegeix a la que va anunciar l’organització el passat mes d’octubre: La Mitja  tornarà a passar per la plaça de l’Esglèsia de La Garriga a petició dels participants i del mateix consistori garriguenc.

Dos dels protagonistes d’aquesta edició de La Mitja seran Quima Casas i Domingo Catalán, dos mites de l’atletisme català i estatal que donaran la sortida i correran la prova.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here