Txell Mas, del CN Les Franqueses, i Abril Conesa, del CN Granollers, han sumat una nova medalla de Plata a les World Series celebrades a Budapest


Les nedadores d’artística vallesanes, Txell Mas, del CN Les Franqueses, capitana de la selecció estatal, i Abril Conesa, del CN Granollers, han sumat una nova medalla amb la selecció espanyola a les World Series celebrades a Budapest. El combinat estatal, que venia d’aconseguir una doble plata a Eslovàquia, va assolir la medalla de plata a l’única modalitat que va participar en territori hongarès, la de combo. Espanya va ser segona mentre que Ucraïna va aconseguir l’or i Israel el bronze.

Tant Mas com Conesa, juntament també amb Pau Ribes, del CN Les Franqueses, participaran aquest proper divendres a l’Open ‘Infantas de España’. Conesa prendrà part del combo i estarà com a reserva a l’equip. Per la seva part, Mas i Ribes competiran en la modalitat d’equip lliure, equip tècnic, combo, duet mixte lliure i duet mixte tècnic.

Per altra banda, tant CN Granollers com CN Les Franqueses també estaran representats en el Campionat d’Espanya absolut. El club granollerí hi participarà amb l’equip júnior mentre que el club franquesí hi prendrà part amb Cecília Jiménez i Natàlia de la Nuez i competiran amb la rutina de duet lliure i solo lliure.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here