Nova edició del programa ‘Entrena la Mitja’ a Les Franqueses

0
1839

El programa l’organitza com cada any el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses i el Club d’Atletisme A4elkm. Les sessions tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 20 a 21 h


El proper 26 de setembre començarà una nova edició -i ja en van sis- del programa d’entrenaments Entrena la Mitja, l’objectiu del qual és preparar els corredors que vulguin fer la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga el 5 de febrer de 2017. El programa l’organitza com cada any el Patronat Municipal d’Esports (PME) de les Franqueses i el Club d’Atletisme A4elkm.

Les inscripcions, que es podran fer des del 8 de setembre a l’oficina del PME, són gratuïtes i inclouen una assegurança esportiva. Està previst que es facin entrenaments planificats segons nivell a càrrec d’un entrenador nacional.

A més, com l’any passat, els corredors i corredores inscrits podran utilitzar els vestidors, dutxes i gimnàs de l’Escola Guerau de Liost, que es troba just al costat de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, punt de partida dels entrenaments. Les sessions tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 20 a 21 h.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here