Nous moviments a l’EC Granollers

0
1987
Gerard Font marxa a jugar al Lugo B / FELIX SANCHO

L’entitat granollerina ha anunciat la renovació de Joel Brey i les baixes d’Eric Martínez, Marc Burgos i Gerard Font


Després d’anunciar el fitxatge del davanter brasiler Felipe Sá fa prop de 10 dies, ahir l’EC Granollers va oficialitzar la renovació del migcampista Joel Brey. El jove jugador del conjunt granollerí ha completat una gran temporada en el seu primer any vestint els colors de l’EC Granollers, convertint-se en un fix al mig del camp de l’equip d’Albert Càmara.

Així, Brey s’afegeix a les renovacions ja anunciades d’Alejandro, Diego Carrillo, Héctor Miguel, Carles Santaló, Víctor Colchero, Fran Fuentes, Javi Sánchez, Cristian Hidalgo, Carles Mur, ‘Riki’ Alcántara i Jaume Serra. A banda de les renovacions, l’ECG ha fitxat el davanter Felipa Sá, el migcampista Eduard Domingo i el central Eloi Zamorano, que torna al club després d’un any al filial del Llagostera.

Pel que fa al capítol de baixes, l’entitat granollerina ha anunciat que Eric Martínez, Marc Burgos i Gerard Font no formaran part de la plantilla de cara a la propera campanya. Martínez encara no té nou equip, mentre que Burgos ha fitxat pel Júpiter i Font pel filial del Lugo. En els propers dies l’ECG anunciarà noves incorporacions.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here