La prova solidària, disputada a la zona esportiva de Can Duran de Canovelles, va tenir prop de 1.000 participants, unes xifres molt similars a les de l’anterior edició. Tota la recaptació anirà destinada a la investigació del càncer infantil de l’Obra Social Sant Joan de Déu


Jornada d’esport i solidaritat la que es va viure diumenge al matí a la zona esportiva de Can Duran de Canovelles, amb la celebració de la 4a edició de la Cursa-Marxa Polseres Candela. Una edició marcada per l’alta participació, i és que prop de 1.000 persones van prendre part a la prova que va transcorre en un ambient festiu i familiar. “La gent fa una donació de 6 euros i a canvi li donem una polsera, que és com el dorsal. És una cursa no competitiva, aquí tothom guanya amb la solidaritat”, destacava David Sánchez, ideòleg de la prova.

La prova constava d’un circuit, apte tant per avis com per nens, que transcorria pels voltants de Canovelles i en el qual els participants que volien caminar feien una volta de 5 km i els que volien córrer podien fer, o una volta de 5 km, o dues voltes que sumaven en total 9 km. Tots els participants van rebre una polsera Candela i un entrepà de botifarra per esmorzar.

Des de l’associació Polseres Candela es mostren molt satisfets amb la gran acollida de l’esdeveniment i d’altres iniciatives que els hi han permès recaptar molts diners per poder investigar sobre el càncer infantil: “L’associació fa 3 anys que hi és, i està sent tot un èxit ja que en aquest temps hem aconseguit més d’1 milió d’euros per investigar sobre el càncer infantil”, va destacar Sánchez.

La pròxima iniciativa de Polseres Candela a la comarca serà la segona edició d’una jornada d’handbol solidari que enfrontarà els equips sèniors, tant femení com masculí del BM La Roca i el BM Granollers al pavelló Nou de la Roca el proper 28 de maig.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here