El conjunt granollerí està completant una magnífica temporada / AE CARLES VALLBONA

L’equip cadet femení de l’AE Carles Vallbona s’ha classificat en primer lloc de la lliga de la Federació Catalana i té moltes opcions de disputar el Campionat d’Espanya. Per assegurar-se la plaça, però, haurà de guanyar el campionat català que tindrà lloc a Lleida el 7 i 8 de maig


L’Associació Esportiva Carles Vallbona segueix col·leccionant èxits pel que fa als seus equips de formació. Aquest passat cap de setmana el cadet femení vencia per 3-0 al CV Vall d’Hebron, una victòria que li servia per classificar-se en primer lloc a la fase campionat, després de guanyar 21 partits de 24 disputats. No ha estat l’únic èxit del conjunt vallesà la present temporada, i és que també van quedar primeres a la primera fase.

Ara l’equip està pendent del nombre de places que doni la Federació per disputar el Campionat d’Espanya. Si finalment Catalunya en rep dues, el conjunt de Granollers seria un dels participants al Campionat d’Espanya. Tanmateix, sigui quina sigui la decisió de l’ens federatiu, el cadet femení tindrà l’opció d’assegurar-se la plaça si guanya la fase final del campionat català que tindrà lloc a Lleida la primera setmana de maig. En cas de classificar-se per l’estatal, el disputarien del 14 al 18 juny a Las Palmas.

Si aquest equip aconsegueix participar al Campionat d’Espanya, seran 3 equips de l’AE Carles Vallbona que participaran als campionats estatals: el cadet femení a Las Palmas, el cadet masculí a Cuenca i l’infantil femení a Granollers.

Campionat d’Espanya a Granollers

Aquest divendres la RFEVB va donar l’organització del Campionat d’Espanya infantil femení a l’AE Carles Vallbona que tindrà lloc del 17 al 21 de maig. Granollers rebrà 24 participants i més 900 persones durant aquests dies gràcies a l’èxit esportiu del voleibol. A banda, el proper dissabte i diumenge 8 i 9 d’abril al pavelló de Can Bassa s’organitzarà la fase final de Catalunya infantil femení, competició en la qual l’equip de l’AE Carles Vallbona té moltes possibilitats d’aconseguir un nou èxit. Una entitat que en els últims anys s’ha consolidat entre els millors clubs de base de Catalunya.

La fase final catalana infantil també a Granollers el proper cap de setmana

Com deiem, aquest cap de setmana se celebrarà la fase final de la Primera Divisió infantil femenina al pavelló de Can Bassa. L’infantil femení del club, que debutarà a les 18,30 hores de dissabte, participa amb l’objectiu de lluitar pel títol català.  En cas de passar a la semifinal, jugarien diumenge a les 10.30 hores, i en cas de passar a la gran final seria les 18 hores.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here