El consistori granollerí, que està a l’espera que la Generalitat de Catalunya aprovi tots els permisos urbanístics i mediambientals que falten, destinarà els 617.000€ que estaven previstos per l’inici de les obres a altres actuacions


Tot i que en un principi la previsió era que les obres comencessin abans d’acabar el 2017 i que la instal·lació ja es pogués estrenar al començar la propera temporada, el nou camp de futbol de Palou, que gaudirà l’EC Granollers, es construirà com a mínim a partir del 2019. Així ho han avançat el digital NacióGranollers i Vallès Oriental Televisió, que han explicat que els 617.000 € que estaven previstos pel consistori per l’inici de les obres es destinaran a altres actuacions.

Una decisió que el consistori granollerí ha pres a l’espera que la Generalitat de Catalunya aprovi tots els permisos urbanístics i mediambientals que falten. Tal com apunta NacióGranollers, el regidor d’Obres i Projectes, Albert Camps, ha assegurat a VOTV que el projecte del nou camp de Palou segueix endavant a l’espera, però, dels permisos corresponents.

Un nou equipament per la ciutat que ha portat força controvèrsia, sobretot per part de la Crida per Granollers-CUP, que en un comunicat ha destacat la seva satisfacció per la cancel·lació momentània de les obres. Així mateix, han apuntat que encara esperen la resolució a les al·legacions que van presentar un any enrere en les quals posaven èmfasi en què el projecte posa en risc l’àmbit natural per la seva proximitat amb el marge del riu Congost, per l’increment de la mobilitat i de la freqüentació humana, i en què el terreny on es vol ubicar el camp de futbol està ubicat en zona d’elevat risc químic.

El nou camp de futbol de Granollers ja té aprovat el projecte executiu

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here