L’entitat neix fruit de l’unió entre els clubs d’handbol platja Harresi Kaigan, amb notable presència de jugadores del Vallès Oriental, i Pastelitos Beach, de Barcelona. El mitjà especialitzat Valonmano con V portarà la comunicació i la difusió de la nova entitat. Adriàn Segura, de Granollers, és el president d’un club de nova formació que té més d’un vallesà a la junta directiva


Avui s’ha presentat en societat un nou club d’handbol platja, el Beach Handball Barcelona. Una entitat que neix gràcies a la unió de forces entre els clubs Harresi Kaigan, amb notable presència de jugadores del Vallès Oriental i Pastelitos Beach, de Barcelona, i amb la clara intenció de treballar a totes per l’handbol platja i ser un equip capdavanter tant a nivell català com estatal. Una entitat que neix també de la mà de Valonmano con V, el portal especialitzat en handbol que portarà la comunicació i la difusió.

El #BHBarcelona es presenta com un club esportiu, social i de la gent. Una entitat fonamentada en la igualtat, en la paritat i, sobretot, en la transparència. Amb uns valors ferms basats en el joc net, l’esportivitat, el companyerisme i el respecte”, explica en un comunicat el nou club. 

Tot i ser una entitat de la capital catalana, neix amb un bon nombre de dirigents del Vallès Oriental, concretament de Granollers, com el president Adrián Segura o Pere Veciana i Núria Giró que formen part de la directiva. Altres membres de la directiva són Albert Pérez, que és vicepresident i Quim Lozano i Xavi Vegas, director de Valonmano con V, entre altres.

“La idea és treballar com un club d’handbol pista i amb la perspectiva de treballar un any sencer per poder competir els dos mesos a alt rendiment”, destaca a La Jornada del Vallès, un dels membres de la Junta, Xavi Vegas. Es preveu que la nova entitat compti amb una desena d’equips tant sèniors com de formació.

Durant els pròxims mesos es donaran a conèixer els entrenadors i entrenadores així com totes les jugadores i jugadors i tots els equips tècnics dels equips que tindrà aquesta entitat de nova formació.

Podeu seguir el nou club a les xarxes socials:

A twitter clicant aquí

A Instagram clicant aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here