La Fundació Esclerosi Múltiple celebra un any més la cursa solidària  ‘Mou-te per l’Esclerosi Múltiple’, que té com a objectiu sumar esforços per lluitar contra aquesta malaltia


La cursa Mou-te per l’Esclerosi Múltiple arriba a la seva 17a edició i, com cada any, ho fa convertint-se en una jornada en la qual l’esport i la solidaritat seran els protagonistes. Impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), la trobada tindrà lloc aquest diumenge 30 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya (Camí Mas Moreneta, Montmeló).

En aquesta ocasió, els fons recaptats es destinaran íntegrament al programa FEM Feina de la fundació. Aquest projecte té com a finalitat fomentar la inserció laboral i l’empoderament de les persones amb Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta actualment 7.000 persones a Catalunya.

La festa inclourà curses atlètiques, de bicicletes i de patins de diferents distàncies perquè hi pugui participar tota la família. A més, hi haurà food-trucks, s’organitzaran diversos tallers de ioga i zumba i els més petits podran gaudir amb les diverses activitats que es desenvoluparan a l’àrea lúdica, entre les que destaca el rocòdrom.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here