Els fons recaptats es destinaran al servei d’atenció domiciliària de la Fundació Esclerosi Múltiple, un engranatge de vital importància per a l’organització, ja que atén les persones amb esclerosi múltiple a les quals ja no els és possible assistir als serveis de rehabilitació


La cursa Mou-te per l’Esclerosi Múltiple arriba a la seva 18a edició i, com cada any, ho fa convertint-se en una jornada en la qual l’esport i la solidaritat seran els protagonistes. Impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), la trobada tindrà lloc aquest diumenge 27 de gener al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació d’una malaltia queafecta actualment 7.000 persones a Catalunya.

A les proves habituals, les curses atlètiques de 10 km, 5 km i milla atlètica, així com les curses sobre patins (10 km i milla) i les curses amb bicicleta (5 km i familiar), enguany s’hi suma una gran novetat. Aquesta edició albergarà una cursa elèctrica per a patinets i bicicletes en la qual es podrà fer una volta al traçat. Tots aquells que vulguin participar en alguna d’aquestes proves podran inscriure’s el mateix diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya (15 euros adult).

El Mou-te, a més de solidària, és també una jornada festiva i familiar. Per això, al llarg del matí hi haurà activitats de lleure. Per als nens hi haurà un rocòdrom, inflables i tallers de maquillatge, entre altres. Les activitats per a tota la família seran nombroses: bicicletes, karts i un escenari en el qual s’impartiran classes de zumba i altres modalitats per a amenitzar la jornada. Els assistents també trobaran propostes gastronòmiques, amb servei de bar i foodtruck.

Els fons recaptats es destinaran al servei d’atenció domiciliària de la Fundació Esclerosi Múltiple, un engranatge de vital importància per a l’organització, ja que atén les persones amb esclerosi múltiple a les quals ja no els és possible assistir als serveis de rehabilitació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here