Mor Esteve Mena, garriguenc molt vinculat a l’esport local

0
929

Mena va morir dimecres als 70 anys. Havia estat vinculat a l’atletisme popular col·laborant en curses com La Mitja i el Tast, la Cursa de la Vall del Congost, com també col·laborava amb el club d’atletisme local, Les Tortugues. Persona molt estimada a La Garriga i molt coneguda en el teixit esportiu del poble, va ser molt anys conserge del pavelló de Can Noguera


Esteve Mena, garriguenc molt vinculat a l’esport local i persona molt estimada al poble, va morir el passat dimecres als 70 anys. Havia estat vinculat a l’atletisme popular col·laborant en curses com La Mitja i el Tast, a la Cursa de la Vall del Congost, com també col·laborava amb el club d’atletisme local, Les Tortugues. Des de l’any 1994 fins el 2010 va ser conserge del pavelló de Can Noguera abans que li donessin la llarga enfermetat a causa d’un càncer.

Persona vital, alegre i propera, com atleta popular va començar a córrer amb 50 anys i havia participat en diverses maratons com la de Barcelona o Vitoria i havia fet travesses de muntanya com Cavalls del Vent. Actualment seguia actiu fent caminades setmanals, la darrera aquesta mateixa setmana que va pujar fins al Puigmal. Totes les entitats amb les quals va col·laborar, així com totes les persones vinculades amb l’esport garriguenc han volgut donar el seu condol a la família.

“Avi Mena, avui el món se’ns ha quedat una mica pitjor, i allà on hagis anat a petar han guanyat a algú que ens va ensenyar a molts a anar per aquest coi de vida amb una altra manera de veure les coses. Gràcies eternes avi, ja mai més caminarem sols per aquestes muntanyes tan teves! Vigila-les desde allà dalt, nosaltres mirarem de fer com tu i dibuixar-nos un somriure encara que costi. T’estimem avi”

LES TORTUGUES DE LA GARRIGA

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here