L’Associació ‘Hand Porters’ realitzarà dilluns i dimarts a La Roca del Vallès una tecnificació de porters, de categoria aleví a júnior, amb la presència de porters d’arreu de Catalunya


Més de 80 porters vinguts de totes les províncies de Catalunya i alguns també de Mallorca i Andorra, participaran els propers dilluns i dimarts a una tecnificació que ‘Hand Porters’ realitzarà a la Roca del Vallès. La tecnificació consistirà en una sèrie d’entrenaments específics en els quals els entrenadors de l’associació ensenyaran als participants la tècnica i la tàctica de l’handbol segons la seva metodologia.

La jornada de tecnificació, en la qual hi participaran porters des de categoria aleví fins a categoria júnior, tindrà lloc entre el pavelló vell i el pavelló nou de la localitat vallesana degut al gran nombre d’inscrits. De fet, l’organització va haver de tancar inscripcions fa setmanes degut a l’allau de sol·licituds.

Els entrenadors de la tecnificació seran la gran majoria porters amb experiència: Pau Puget, porter del BM La Roca, Gerard Forns, i Fran Revuelta del Barça B, Ignasi Admella, del Sant Quirze, Jordi González del Bordils, Pau Guitart del Sarrià, Roger Portes del Banyoles i Júlia Estany, del Sant Joan Despí, Eric Plaza del Club Handbol Igualada i Anna Vázquez del Club Handbol Vilanova.

“Destacaria l’èxit de participació i el nom que ens hem fet en tan poc temps, fet que ens motiva per seguir creixent i formant a porters”, remarcava a La Jornada del Vallès un dels creadors de ‘Hand Porters’, Pau Puget. No serà la primera vegada que realitzen un esdeveniment a La Roca del Vallès, i és que el desembre passat van organitzar un clínic que va aplegar prop de 200 persones.

Després de la tecnificació de La Roca, el pròxim esdeveniment de ‘Hand Porters’ serà un campus que tindrà lloc a Banyoles del 22 al 25 de juny.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here