Un total de 56 equips, 16 més que l’any passat, prendran part a la competició que tindrà lloc entre el pavelló de bàsquet del carrer Girona de Granollers i el pavelló poliesportiu municipal de Corró d’Avall


Dissabte 7 i diumenge 8 de gener tindrà lloc a Granollers i a Les Franqueses del Vallès la 3a edició del Torneig d’any nou que organitza el Club Bàsquet Les Franqueses. El torneig, de categories pre-mini i mini, batrà el seu propi rècord de participació amb 56 equips participants, 16 més que en la darrera edició. “Tindrem els 7 equips del Patronat de Les Franqueses participant en el torneig i estem molt satisfets amb el gran nombre d’equips d’aquest any”, destaca a La Jornada del Vallès Xavier Resina, coordinador del CB Les Franqueses.

Dissabte només es disputarà el torneig Pre-Mini, tant masculí com femení, amb la participació de 22 equips. El club franquesí hi tindrà tres representants, amb dos equips masculins i un femení. També hi participaran fins a sis equips del Vallès Oriental: CB Granollers, CB Ametlla, CB Lliçà d’Amunt, CB Parets, CB Llinars i CB Vilanova. A banda dels equips vallesans, el torneig gaudirà de la presència d’equips destacats del panorama català com el Joventut de Badalona, el Sant Adrià i el CB Vic, entre altres.

Diumenge serà el dia del torneig mini, amb 34 equips participants, quatre dels quals del club amfitrió, el CB Les Franqueses que hi participarà amb dos equips masculins i dos equips femenins. Del Vallès Oriental hi prendran part CB Montornès, Escola Pia de Granollers i CB Parets. Com el torneig pre-mini, el mini també tindrà la presència d’equips de molt nivell com el Cerdanyola, el Viladecans, el Centre Catòlic l’Hospitalet i el Cornellà, entre altres. Al final de cada jornada es farà entrega de premis i d’obsequis als participants.

categoria-premini

categoria-mini

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here