El fred va fer disminuir lleugerament la participació a la tradicional cursa organitzada pel Patronat Municipal d’Esports


El passat dissabte va tenir lloc al Parc de Milpins de Les Franqueses del Vallès el 22è Cros Popular i el 25è Cros Escolar. Una prova organitzada pel Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’AE Handbol Les Franqueses, el CB Les Franqueses, el club A4elkm i el Grup Fondistes de Bellavista. La prova, que va estar marcada pel fred sobretot en les primeres sortides, va reunir més de 400 corredors de totes les categories, una xifra més baixa que en les darreres edicions degut a les baixes temperatures.

La primera sortida va ser la del Cros Popular, el més llarg de tots amb una distància de 5.000 metres (5 voltes al recorregut), que van guanyar dos atletes del Club Atlètic Canovelles, Sergio Martínez en categoria masculina i Júlia de la Piedra en categoria femenina. Seguidament hi hauria fins a 12 sortides diferents, des de categoria cadet fins a mini, la darrera del matí. A la prova, que era puntuable per la lliga comarcal de cros, hi van participar atletes tant de Les Franqueses, com d’altres pobles de la comarca: “Estem contents perquè s’ha convertit en un esdeveniment de referència a nivell no només local sinó també comarcal”, destacava Pep Campanya, president del Patronat Municipal d’Esports de la localitat franquesina.

Podeu veure’n totes les fotos aquí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here