o La Ciutat Esportiva de Blanes serà l’escenari del 2 al 7 de gener del Campionat d’Espanya de Seleccions de categories infantil, cadet i juvenil, en el qual hi prendran part 42 jugadors i jugadores vallesans

o El BM Granollers és el club vallesà que aporta més jugadors i jugadores amb un total de 32 en les tres categories, tant masculines com femenines


 HANDBOL

campionat-despanya-de-seleccions-dhandbol-webDel 2 al 7 de gener del 2017 tindrà lloc, a diferents localitats catalanes i amb seu central a Blanes, el Campionat d’Espanya de Seleccions, en categories infantil, cadet i juvenil tan masculines com femenines. Un campionat que tindrà la presència de 42 jugadors i jugadores vallesans defensant la samarreta de la Selecció Catalana i en el qual el BM Granollers hi tindrà una àmplia representació, amb un total de 32 jugadors i jugadores de l’entitat. A l’equip que aporta més jugadors l’entitat granollerina és al juvenil masculí amb un total de 9 jugadors dels 17 que conformen la convocatòria. El BM La Roca, per la seva part, aporta 7 jugadors/es, 2 el Joventut Handbol la Llagosta i 1 l’Handbol Vilamajor.

A la competició hi participaran combinats de 19 seleccions autonòmiques: Andalusia, Aragó, Comunitat Valenciana, Canàries, Cantàbria, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Euskadi, Extremadura, Galícia, Illes Balears, La Rioja, Madrid,  Navarra, Astúries, Múrcia i també hi participen Ceuta per una banda i Melilla per l’altra.

En els 6 dies de competició se celebraran més de 300 partits, tant de la Copa d’Espanya com del Campionat d’Espanya, que es disputaran a les 16 pistes habilitades entre Blanes, Calella, Tordera, Mataró, Palafolls, Lloret de Mar i Malgrat de Mar.

Adjuntem els jugadors vallesans que han entrat a les convocatòries de les Seleccions Catalanes:

Selecció infantil femenina
Aina Gómez (BM La Roca), Gal·la Roca i Amanda Biescas (BM Granollers), Marta Vila (Handbol Sant Esteve Palautordera), Ariadna Muñoz i Sofia Serrano (Joventut Handbol La Llagosta).
Selecció infantil masculina
Josep Armengol, Marc Bermúdez, Miguel Campos, Albert Massa, Gerard Domingo (BM Granollers), Guillem Sánchez, Éric Fernández, Pol Castellarnau (BM La Roca).
Selecció cadet femenina
Ona Vila, Maria Muñoz, Irene Montero, Martina Capdevila (BM Granollers), Julia Clascà (BM La Roca), Berta Fernández (Handbol Vilamajor).
Selecció cadet masculina
Nil Guiteras, Victor de Sande, Sergi Navarro, Aleix Estirado, Roger Gorchs, Alex Navarro, Marc Ferré (BM Granollers), Sergi Pérez (BM La Roca).
Selecció juvenil femenina
Aina Fernández, Allisa Forne, Marta Mera i Maria Murillo (BM Granollers), Ivet Rodríguez (BM La Roca).
Selecció juvenil masculina
Dani Navarro, Enric González, Guillem Rivera, Ian Tarrafeta, Adrià Garcia, Mario Rivas, Pau Navarro, Raúl Estrada, Sergi Franco (BM Granollers).

 

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here