Marisol Pérez va aconseguir una medalla de plata i una de bronze a la Mallorca Gym Cup del passat mes de febrer

Pérez, que va assolir una medalla de plata i una de bronze, va competir amb gimnastes vingudes de diferents punts d’Espanya, així com participants d’Itàlia i dels Estats Units


Representació del Club Natació Granollers a la Gym Cup, competició internacional que va tenir lloc els dies 17 i 18 de febrer a Palma de Mallorca. Marisol Pérez hi va prendre part, tot i que participant amb dos aparells dels quatre, obtenint medalla en cada un d’ells.

A la competició de terra es va penjar la medalla de plata i a la barra d’equilibris, va pujar al tercer esglaó. En haver disputat només dos aparells –degut a una lesió que arrossega-, va ser vuitena de la general. Pérez, que participa en la màxima categoria N-10, va competir amb gimnastes vingudes de diferents punts d’Espanya, així com participants d’Itàlia i dels Estats Units.

Lorena Fernández, plata a la 1a Fase de Base

La gimnasta del Club Natació Granollers, Lorena Fernández, s’ha penjat la medalla de plata en categoria 4G a la 1a Fase de Base, que va tenir lloc els dies 17 i 18 de febrer a Vic, i on hi participaven unes 900 gimnastes. El Club va estar representat per 20 gimnastes estrenant-se en competició i fent un bon paper en aquest debut de temporada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here