Conesa i Navarro, juntament amb l’entrenadora Mª Carmen Orfila / FOTO: CN Granollers

Per primera vegada la Federació estatal convoca nedadores de l’entitat granollerina per participar en aquesta competició internacional que se celebrarà del 13 al 15 a la ciutat de Chekhov. L’stage preparatori tindrà lloc del 9 a l’11 de desembre a Esplugues de Llobregat


Les nedadores de natació artística de categoria aleví del Club Natació Granollers, Ariadna Conesa i Marina Navarro, juntament amb l’entrenadora Maria Carmen Orfila, han estat convocades per la Real Federación Española de Natación (RFEN) per a participar a la concentració prèvia de la Russian Matryoshka, competició internacional que se celebra a Rússia. Ambdues nedadores competiran a les categories Solo i Duo.

L’stage preparatori tindrà lloc del 9 a l’11 de desembre a Esplugues de Llobregat i la Russian Matryoshka del 13 al 15 a la ciutat de Chekhov. És la primera vegada que la Federació estatal convoca esportistes del Club per aquesta competició internacional, en la qual coincidiran amb companyes del CN Sabadell, el CS Fabionelli o el Real Canoe.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here