Després de més de dos mesos entrenant amb l’Esport Club Granollers, el club granollerí farà oficial properament el fitxatge de Marcos López, un mig centre defensiu de 31 anys amb experiència a Tercera Divisió


212358L’Esport Club Granollers ha cobert la baixa federativa de Marc Burgos, que es perdrà la temporada per lesió, amb el fitxatge de Marcos López, un migcentre defensiu de 31 anys procedent del Júpiter. López, que va jugar dos anys a la cinquena divisió d’alemanya amb l’Inter de Leipzig, destaca per la seva entrega i lluita en l’eix entre la defensa i el mig del camp. El passat estiu va tornar al Júpiter després de dues temporades a Alemanya i havia jugat 9 partits amb el conjunt barceloní, només dos d’ells de titular, aquesta temporada.

Després de dos mesos exercitant-se amb els d’Albert Càmara, el club granollerí ha decidit prendre la decisió de fitxar-lo per reforçar les posicions del mig del camp de l’equip. L’Esport Club visitarà el proper diumenge el camp del FC Terrassa, cinquè classificat, un compromís de nivell davant els del Vallès Occidental que vénen de perdre al camp del Sant Andreu (2-0) després de 9 partits seguits puntuant.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here