FOTO: Toni Canyameras

El tècnic calderí, que ha aconseguit tornar el CF Caldes a Segona Catalana just un any després d’haver perdut la categoria, ha estat el tècnic més votat de la comarca amb 21 vots


Marc Fortuny, entrenador del CF Caldes el darrer any i mig, ha estat votat pels més de 40 entrenadors i 40 capitans dels clubs de futbol del Vallès Oriental com el millor entrenador de la comarca amb un total de 21 vots. Fortuny, que va arribar al club calderí a l’equador de la passada temporada -n’havia estar jugador anteriorment-, va donar un gir radical a la dinàmica de l’equip, completant una bona segona volta, tot i que no va poder evitar el descens de categoria. Enguany, va agafar les regnes de l’equip amb l’objectiu de tornar-lo a Segona Catalana, un objectiu que va aconseguir tres jornades abans d’acabar la competició. Ahir el club calderí va anunciar que Fortuny deixa l’entitat per fitxar per un altre club de la comarca que s’anunciarà aquesta mateixa tarda.

Jordi López, que havia guanyat les tres darreres edicions del millor entrenador de la comarca, ha quedat en segona posició però amb només 1 vot menys que Marc Fortuny. López ha estat el tècnic del FC Cardedeu les tres darreres campanyes en les quals el club vallesà ha viscut la millor època de la seva història assolint la passada campanya l’ascens a Primera Catalana. L’equip tècnic de López, juntament amb tota la plantilla, han estat un exemple de lluita, esforç, treball i entrega en una Primera Catalana plegada d’exequips de Tercera Divisió. L’objectiu de la permanència s’ha escapat pels pèls, per un sol gol amb el ‘goal average’ amb el Lloret, però cal remarcar que la tasca de l’equip tècnic del FC Cardedeu ha estat digne d’elogi. Fa dies, el club va anunciar que López no seguirà al capdavant de l’equip.

El tercer tècnic més votat ha estat Ángel Cobo del CD Montornés Norte. Cobo, juntament amb el seu germà David, han estat els entrenadors d’un equip que ha estat el més destacat del grup 9 de Quarta Catalana, i és que va assolir el campionat i l’ascens tres jornades abans d’acabar la competició. Els 7 vots rebuts li han valgut per assolir la tercera posició, molt a prop de David Parra, del CF Parets, que n’ha obtingut 6 i Manolo Parralo, del CF Les Franqueses, que n’ha obtingut 5.

TOP5 Millors entrenadors del Vallès Oriental 2017-2018

1. Marc Fortuny ( CF Caldes ) 21 vots
2. Jordi López ( FC Cardedeu ) 20 vots
3. Ángel Cobo ( CD Montornés Norte ) 7 vots
4. David Parra ( CF Parets ) 6 vots
5. Manolo Parralo ( CF Les Franqueses ) 5 votsTOTES LES VOTACIONS: 11 IDEALS I MILLORS TEMPORADA 2017-2018
11 ideal Futbol Vallès Oriental 
11 ideal Segona Catalana 
11 ideal Tercera Catalana
11 ideal Quarta Catalana 

El millor jugador 
El millor porter 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here