La granollerina Laura Pous va vèncer en categoria femenina

La segona edició del torneig ha comptat amb prop de 200 participants des de categoria benjamí a sènior


El Nou Tennis Belulla va acollir la setmana passada la segona edició del torneig de Nadal en una competició que va reunir 192 participants entre totes les categories, des de benjamí fins a sènior, tant masculí com femení. Pel que fa a la categoria absoluta, que va tenir 60 participants, els vencedors van ser Marc Fornell i Laura Pous. Fornell va vèncer a la final al mataroní Jordi Mas en tres sets (4-6, 7-5 i 6-2). De fet, el barceloní, de 35 anys, era el gran favorit per guanyar la final, i és que ha estat vencedor de diversos tornejos internacionals i acumula 480 victòries en el circuit ITF.

Marc Fornell, a la dreta, juntament amb l’altre finalista, Jordi Mas

Per altra banda, l’altra gran favorita en categoria femenina, Laura Pous, es va desfer sense problemes de la nord-americana Isabella Harvison en dos sets: 6-2 i 6-0. La granollerina va tancar la competició cedint només 6 jocs en els 4 partits que va disputar. Pous, retirada del tennis professional el desembre de l’any passat, va arribar al lloc 72 de l’ATP l’any 2012, ha participat en tots els ‘Grans Slams’ i va guanyar el Campionat d’Espanya individual i per equips en diverses ocasions. Actualment és entrenadora del Tennis Belulla.

Des del club organitzador es mostren molt satisfets amb el torneig que enguany ha tingut 20 participants més que en la primera edició: “Destacaria el gran ambient de tennis viscut durant aquests dies i els nombrosos partits d’alt nivell que han fet gaudir a tots els amants del tennis que s’han acostat al club aquests dies”, destacava a La Jornada del Vallès, Marc Roca, director esportiu de l’entitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here