Miriam Pascual va ser una de les 4 membres del club granollerí que va pujar al podi

4 representants de l’entitat granollerina van aconseguir pujar al podi, en les seves respectives categories, a la prova celebrada a la Vall de Núria. El resultat més destacat va ser la victòria de Jordi Maqueda en la categoria sènior masculina


Magnífics resultats del Club d’Atletisme L’Aire de Granollers a la Polärtic ‘Snowrunning’, una cursa de muntanya sobre neu organitzada per Besttrail i celebrada el passat 24 de febrer a la Vall de Núria. Dels 6 participants de l’entitat granollerina 4 van pujar al podi en les seves respectives categories. Tot i tenir opció també de participar a la cursa de 12 km, tots els representants granollerins van participar a la de 6 km.

El resultat més destacat va ser la victòria de Jordi Maqueda en la categoria sènior masculina completant els 6 km de recorregut en 51 minuts i 33 segons. Per la seva part, Miriam Pascual va ser segona de la general aturant el cronòmetre en 56 minuts i 50 segons. El club granollerí també va assolir grans resultats en la categoria de veterans: Carles Porras va quedar segon (53 minuts i 40 segons) i Mònica Safont també va quedar segona (1 hora,10 minus i 22 segons) ambdós participant també a la prova de 6 km.

“És una gran experiència a banda de ser una cursa molt ben organitzada i amb molta participació. L’speaker de la cursa, Joan Costa, va fer una gran feina animant l’ambient del principi fins el final i fent vibrar la Vall de Núria”, destacava Miriam Pascual a La Jornada del Vallès.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here