Lluís Escrits amb la medalla de bronze als 800 lliures

Escrits va completar el podi tant als 1.500 metres com als 800 metres lliures en categoria júnior. A banda, en la prova de 400 metres va nedar la final, aconseguint un 4t lloc com a júnior i un 20è lloc en categoria absoluta


Bona participació dels nedadors del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior que va tenir lloc del 6 al 10 d’abril a Sabadell. Una competició on el club vallesà va pujar al podi en dues ocasions, a més a més d’aconseguir estar presents en tres finals i tres semifinals.

Les medalles van arribar de la mà del nedador júnior Lluís Escrits, que va fer un gran actuació a les proves de fons. Tant als 1.500 m com als 800 m lliures es va classificar en tercera posició, pel que va rebre una doble medalla de bronze. A més a més, en categoria absoluta va fer el 15è lloc als 800 lliures i el 16è en 1.500. En la prova de 400 metres va nedar la final, aconseguint un 4t lloc com a júnior i un 20è lloc en categoria absoluta.

El nedador absolut jove Marcos Gil va classificar-se per a disputar dues finals. Va fer-se amb el 6è lloc de la seva categoria i ser 11è absolut en la prova dels 400 lliures, així com amb la 7a posició absolut jove i la 12a absoluta als 200 lliures. Pel que fa als nedadors absoluts, Raimon Bosch Palmira Chaparro van ser semifinalistes en aquest Campionat d’Espanya. Bosch va fer el 11è lloc als 100 braça i 11è lloc també als 50 braça. Per la seva banda, Chaparro es va classificar en 19a posició als 50 lliures.

El club granollerí va estar representat amb un total de sis nedadors: els absoluts Raimon Bosch, Palmira Chaparro i Luisa Mar Morales, l’absolut jove Marcos Gil, i els júniors Lluís Escrits i Hector Morales. Tots van batre les seves marques de la temporada, especialment els dos nedadors júnior que van millorar amb escreix les seves marques personals.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here