Des de fa vàries setmanes una empresa està realitzant l’estudi geotècnic, pas previ a l’inici de les obres d’un complex esportiu, gestionat per AquaSports, que es preveu que tingui un cost de prop d’11 milions d’euros 

Room Escape


Han començat ja els treballs sobre el terreny per la construcció del que ha de ser el Centre de tecnificació de Natació sincronitzada de Les Franqueses del Vallès, situat al sector N, entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251). Des de fa vàries setmanes una empresa està realitzant l’estudi geotècnic, pas previ a l’inici de les obres d’un complex esportiu que es preveu que tingui un cost de prop d’11 milions d’euros. 

Si bé és cert que encara no es pot precisar el calendari de construcció, el que està clar és que l’estudi geotècnic del terreny és el primer pas. “Depenem de l’estudi del terreny però la idea és començar a treballar ja amb la edificació el primer trimestre del 2019”, assegura Pere Calvo, arquitecte del projecte i membre d’AquaSports, la societat que gestiona el projecte presidida pel president del CN Les Franqueses i expresident del CN Granollers, Josep Maria Mas. 

Unes instal·lacions de primera categoria que funcionaran com a centre d’alt nivell tant per la natació sincronitzada com pel waterpolo. El centre de tecnificació inclourà dues piscines cobertes de dimensions reglamentàries,  una residència de 40 places per a l’estada d’esportistes i una piscina exterior de salts de gran alçada de 7 metres de fondària amb un trampolí de 30 metres. Les dues piscines tindran unes dimensions de 32 metres de llarg per 21,20 d’amplada, i una d’elles, la de competició tindrà, a més, unes grades amb 1.400 seients en les quals es podran acollir campionats internacionals tant de natació sincronitzada com de waterpolo. A banda, també tindrà pistes de pàdel, una sala de fitness, un restaurant i una ludoteca.

Un projecte que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here