o Les de Marta León estan completant un estatal extraordinari com a amfitriones, en el qual han aconseguit plantar-se a les semifinals, gràcies a la victòria d’ahir davant el campió català, el Sant Cugat

o Si avui guanyen el Colegio San Ignacio de Oviedo (18,30 hores), demà disputaran la final al pavelló de Can Bassa


En la seva primera participació en un Campionat d’Espanya, l’infantil femení de l’AE Carles Vallbona està superant totes les expectatives i s’ha plantat a les semifinals després de vèncer ahir al CV Sant Cugat, actual campió de Catalunya, per 3-1. Les de Marta León, que són subcampiones catalanes, estan completant un campionat extraordinari, en el qual han sumat 4 victòries de 5 partits. En la fase de grups van vèncer el Licen Grupo Fiscal (2-0), van caure davant el Calasancias Coruña (0-2) i van guanyar el Costa del Voley (2-0). Uns resultats que li van permetre classificar-se en segon lloc del grup A i passar a la següent fase.

En el primer partit de la segona fase, disputat abans d’ahir, van guanyar el CV Claret, primer classificat del grup F, per 3-0, i en el segon van vèncer el Sant Cugat, primer classificat del grup D, pel mateix resultat, fet que les va classificar per les semifinals. El rival de les de Marta León per lluitar per una plaça a la final serà el Colegio San Ignacio de Oviedo que com les granollerines ha sumat 4 victòries de 5 partits en el campionat.

La gesta de l’equip granollerí té encara més mèrit si es té en compte que els altres equips amb els quals s’ha enfrontat tenen jugadores de seleccions autonòmiques i de la Blume i el Vallbona actualment no. Sigui com sigui, el treball fet al llarg de tota la temporada per aquest equip s’està reflectint en un campionat magnífic que està fent vibrar de valent el públic vallesà.

El club català amb més participació al Campionat d’Espanya

L’entitat granollerina és la que haurà tingut més equips de tot Catalunya disputant un estatal. És el cas de l’infantil femení, però també del cadet masculí que disputarà el Campionat d’Espanya a Cuenca i el cadet femení que el disputarà a les Illes Canàries.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here