L’equip granollerí va completar una gran actuació al torneig que va tenir lloc a Madrid els dies 2,3 i 4 de gener


L’equip infantil del Club Natació Granollers ha quedat en tercera posició a la 3a edició del WP Kids Tour que ha tingut lloc a Madrid els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019, i ho ha fet amb la màxima esportivitat, valors que promociona l’entitat entre els seus esportistes. Per aquest motiu, no només ha aconseguit pujar al tercer esglaó del podi, després de vèncer el Real Canoe de Madrid per 5-1, sinó que a més a més han aixecat el trofeu Fair Play Enrique Barba.

El WP Kids Tour busca promocionar el waterpolo entre els més petits, amb clubs de tot l’estat i amb les màximes de competitivitat i esportivitat.

L’absolut comença l’any amb un 3r lloc a la Copa Barcelona

L’absolut de 1a Divisió dirigit per Pablo Quattrocchio ha acabat en tercer lloc a la Copa Barcelona, celebrada a primers d’any per recuperar els esportistes de les vacances i fer un primer tast anual. El 3 de gener, l’equip granollerí va ser derrotat pel Sant Andreu, però va aconseguir imposar-se davant l’Horta, finalitzant en tercera posició en aquesta Copa Barcelona celebrada a les piscines de l’Horta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here