FOTO: Handbol Escola Pia

Després d’haver jugat el febrer de l’any passat un amistós contra un conjunt anglès a Londres, els propers 2 i 3 de març l’equip de Granollers s’enfrontarà a un equip maltès i al combinat estatal en dos compromisos que se celebraran a Malta


Des de l’any passat L’Handbol Escola Pia té l’objectiu de promoure els valors de l’handbol mitjançant diverses iniciatives. La temporada passada van viatjar fins a Londres per enfrontar-se a un equip local, el Thames Handbol Club i enguany ho faran fins a Malta on s’enfrontaran a un equip i al combinat nacional. Uns partits, però, que van més enllà de l’esport, amb una trobada amb els dos equips posteriorment, tal com van fer a terres angleses. Així, el dissabte 2 de març s’enfrontaran a un equip maltès anomenat Fenix i l’endemà, jugaran contra la Selecció Nacional i un cop acabat el partit compartiran un ‘tercer temps’ amb els rivals.

Promotors del tercer temps

Des de la temporada passada, l’Handbol Escola Pia ha instaurat un ‘tercer temps’ quan juga a casa, un espai de germanor post partit en què els equips contrincants es troben per compartir impressions i fer un refrigeri. Una iniciativa que ha estat molt ben rebuda pels rivals que en el partit de tornada, en molts casos, els paguen amb la mateixa moneda. Precisament aquest esperit del tercer temps és el que van fer l’any passat amb el Thames Handball Club i és el que també completaran la propera setmana amb els equips de Malta. L’equip té la intenció d’anar realitzant cada temporada un viatge per tal de viure diferents experiències amb l’handbol com a fil narratiu.

HEMEROTECA

L’Handbol Escola Pia de Granollers disputa un amistós a Londres

El tercer temps, una iniciativa de l’Handbol Escola Pia de Granollers

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here