El jugador, de 24 anys, arriba procedent de l’AE Prat i signa per una temporada. És la setena incorporació de l’ECG després de les ja anunciades de Víctor Morales, Sergi Besonias, Arnau FortunyÑito, Max Llovera i Damian Obispo.


L’Esport Club Granollers va anunciar ahir una nova incorporació: Cesc Clotet. Extrem esquerre amb molta habilitat, que busca l’u contra u amb insistència i amb un gran control de la pilota, es va formar a les categories inferiors del CE Manresa on va jugar sis temporades consecutives. Posteriorment va formar part del futbol base del Jàbac Terrassa durant set campanyes seguides. En la seva primera etapa com amateur va defensar els colors del Sabadell B on va coincidir amb el tècnic José Solivelles i amb Guillem Pujol, actual lateral esquerre de l’equip. 

Un cop acabada l’etapa al Sabadell, va formar part del CF Peralada de Segona Divisió B durant dues temporades. Després del seu pas per la categoria de bronze, va vestir els colors del Terrassa FC on va arribar durant el mercat d’estiu de l’any passat. Finalment, durant el mercat d’hivern els potablava es van fer amb els seus serveis. Cesc Clotet es converteix en el setè fitxatge de l’Esport Club Granollers aquesta temporada i en el segon fitxatge de caire ofensiu pel primer equip. 

El davanter reforça l’atac del conjunt de José Solivelles i se suma als fitxatges ja anunciats de Víctor Morales, Sergi Besonias, Arnau FortunyÑito, Max Llovera i Damian Obispo..

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here