FOTO: La Mitja

El medallista Mundial, convidat per CaixaBank, va oferir una masterclass donant consells per a corredors aficionats sobre les qüestions tècniques més importants per preparar una marató i, posteriorment, va realitzar un entrenament amb els atletes en les Pistes d´atelisme de Granollers. La Mitja Marató de Granollers és un exemple de l’aposta que manté CaixaBank per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional, amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.


Les pistes d’atletisme de Granollers van acollir ahir al vespre una masterclass per a aficionats al running de la mà de l’atleta Reyes Estévez, medallista mundial de bronze en la prova de 1.500 metres a Atenes (1997) i Sevilla (1999). Estévez va impartir una sessió teòrica sobre la iniciació al running i va aconsellar més de mig centenar de corredors aficionats sobre les qüestions més determinants a l’hora d’acabar amb èxit una cursa.

La xerrada estava emmarcada en la celebració de la Mitja Marató de Granollers que tindrà lloc el proper diumenge 24 de febrer i la qual molts dels assistents a la ponència tenen previst córrer. Després de la xerrada en la qual els assistents van poder compartir amb el medallista les seves inquietuds i dubtes, els corredors van realitzar un entrenament de 45 minuts dirigit per Reyes. El grup, format per mig centenar de corredors, va realitzar un entrenament a les pistes d’atletisme i va completar exercicis tècnics i estiraments amb l’objectiu de dotar de major qualitat a l’entrenament millorant la tècnica de cursa.

L’exatleta barceloní realitza les xerrades en el marc de les xerrades DialogA que acullen les oficines Store de CaixaBank. Es tracta d’una sèrie de xerrades i tallers d’interès, impartides per experts de primer nivell i obertes al públic de manera gratuïta. El format permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es concep com una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Degut a que a Granollers, CaixaBank encara no disposa d’oficina Store es va decidir du a terme la xerrada a la seu de la Mitja Marató de Granollers.

Una aposta decidida pel patrocini de les curses populars a Espanya

A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L’entitat patrocina i recolza, en l’actualitat, 36 carreres populars a Espanya, entre les quals destaca la Mitja Marató de Granollers que se celebrarà el proper diumenge 24 de febrer.
D’altra banda, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d’uns hàbits saludables als quals ja s’han adscrit més d’11.000 empleats a les curses d´arreu del territori. En el cas de la cursa granollerina, del proper diumenge, l’entitat financera també comptarà amb empleats que hi participaran.

La Mitja Marató Granollers
Enguany és la 33a. edició de la Mitja Marató Internacional de Granollers, Les Franqueses i la Garriga. L’organització pretén, amb l’organització d’aquesta prova, potenciar la pràctica esportiva, involucrar la ciutat en la celebració de la mateixa i donar suport a diferents entitats amb finalitats benèfiques.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here