L'ECG competirà per 5è any consecutiu a Tercera Divisió / ECG

El club ja ha completat quatre fitxatges, ha renovat 9 jugadors i han causat baixa 5 futbolistes. S’espera que en els pròxims dies anuncï nous fitxatges


Un cop anunciada la renovació de José Solivelles el passat mes de maig, l’ECG ja ha anunciat els primers fitxatges, les baixes i les renovacions de la primera plantilla. El primer fitxatge va ser el del vallesà Víctor Morales. Migcampista de 22 anys procedent del Sant Cristóbal de Tercera Divisió. Natural de Cardedeu, ha estat un fix tota la campanya amb l’equip de Terrassa, disputant 28 partits i anotant 6 gols, i aportarà molta qualitat al mig del camp del conjunt granollerí. El segon reforç anunciat va ser el del lateral dret Sergi Besonias, també procedent del San Cristóbal. Per altra banda, l’extrem dret Àlex Castillo que ja va debutar amb el primer equip la temporada passada també s’incorpora a la disciplina de José Solivelles procedent del juvenil A del club.

El quart fitxatge de l’ECG ha estat el d’Arnau Fortuny. El jugador calderí, que pot jugar en totes les posicions de la zona ofensiva, reforça el conjunt granollerí després d’haver jugat el darrer tram de temporada al Manlleu de Primera Catalana. Fortuny aportarà treball, velocitat, potència, desequilibri per banda i gol al conjunt dirigit per José Solivelles.

Pel que fa al capítol de renovacions, el club ha renovat un bon nombre de jugadors, tots ells claus la campanya passada: Pau Darbra, Oriol Molins, Sergio Fernández, Guillem Pujol, Riki Alcàntra, Martí Serra, Eloi Zamorano, Víctor Díaz i Alvaro Garcia. Per altra banda, no seguiran a l’entitat del camp del carrer Girona Joel Brey, Joan Inès, Raul Torres, Xavi Civil i Sergi Pastells.

S’espera que l’ECG anuncï nous fitxatges en els propers dies.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here