El gimnàs de referència del Vallès Oriental organitza el proper dissabte 19 d’octubre, dia internacional contra el càncer de mama, la 1a Duatló Solidària indoor-outdoor a banda d’una masterclass de Synrgy, ambdues per recaptar fons contra el càncer de mama. També, durant les activitats dirigides del matí, els socis podran fer el seu donatiu


El proper dissabte 19 d’octubre L’Espai Wellness organitzarà diverses activitats per recaptar fons contra el càncer de mama. Per una banda, el gimnàs de referència del Vallès Oriental, amb més de 2.500 socis, ha preparat a consciència la 1a Duatló solidària indoor-outdoor, que tindrà lloc a les 12 hores i que consistirà en 5 km de running pel Passeig de la Conca del Besòs, 20 km a la sala de cycling, de la línia Group Cycle™ de Technogym, i 2,5 km de running, també pel Passeig de la Conca del Besòs.

Per altra banda, a les 11.30 hores el centre esportiu de Granollers completarà una masterclass de Synrgy. En les dues activitats, cada participant pagarà un mínim de 3€ que aniran destinats íntegrament a la fundació d’ajuda oncològica OncoVallès. També, durant les activitats dirigides del matí, els socis podran fer el seu donatiu.


L’Espai Wellness compta amb 7.000 m2 d’instal·lacions, terrassa amb piscina i 5 pistes de pàdel, una sala de fitness de 700 m2 equipada amb les millors màquines de fitness del mercat, una completa zona d’aigües amb spa i piscina interior. Així mateix, la oferta d’activitats és altíssima, completant de dilluns a divendres de 6h a 21.30h, més de 240 activitats dirigides de diferents modalitats: Cycling, Bodypump, Synrgy, Ioga, Bodybalance, TRX, entre moltes altres. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here